ОБУВКИ - ПЛОВДИВ - ОБУВКИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА - ДАМСКИ ОБУВКИ ZIZI BU - ОБУВКИ БОТУШИ БОТИ ЧЕХЛИ САНДАЛИ -  - Обувки - обувни фирми фабрики заводи и магазини - обувно производство и търговия - Мода - Облекла обувки аксесоари
www.Shoes.InfoJoker.BG

Обувки ZiZi Bu - Дамски обувки естествена кожа

 Този профил на обувки ЗиЗи Бу е закрит! Възможни причини са:
    - Абонаментът не е подновен
    - Отказ на услуги
    - Изтекла рекламна кампания

  За да намерите фирми за внос, производство и търговия с обувки в България, кликнете на този линк:
www.shoes.infojoker.bg
  Обувки е директория в каталог ИнфоЖокер с информация за магазини за обувки, обувни фабрики и цехове и обувни фирми, вносители, производители и търговци на обувки, включително производство и търговия с дамски обувки, мъжки обувки, детски обувки, летни и зимни обувки, ботуши, чехли, сандали, маратонки, джапанки, домашни чехли.

  Кратка информация за Дамски обувки ZiZi Bu

  СД Булкин е създадено през 1990 г. в град Пловдив. От 2003 има собствено производство на обувки с марка ZiZi Bu. Дизайнерските си модели изработва от висококачествени български и вносни естествени материали. Произвежда ежедневни и официални дамски обувки за всеки сезон, а моделите винаги са съобразени с модната линия.

  Булкин Пловдив е производител на дамски обувки, боти и ботуши, летни боти, чехли и сандали, ориентирани предимно към младежи и тийнейджъри. Специално място заема и колекцията за булки и абитуриенти.

  През последните години фирмата отбелязва непрекъснат растеж в производството си. Увеличава постоянно редовните си Клиенти, което само по себе си е красноречиво доказателство за високо качество на обувките, добро сътрудничество и стабилни взаимоотношения. Фирмата търгува както с български, така и с фирми от Европейския съюз, Македония, Русия и други. Произвежда обувки и по индивидуални проекти на Клиенти.

  Обувки ZiZi Bu задоволяват нарастващите изисквания на Клиента, защото са с изискан и модерен дизайн, притежават удобство, функционалност и високо качество.

  Инвестициите в Булкин СД са насочени към постоянно обновяване на материалната база, следвайки развитието на технологиите в обувната промишленост, както и към непрекъснато подобряване условията на труд. Благодарение на това, на наличието на добри специалисти, натрупания през годините опит, на гъвкавата организация на работа, на конкурентните пазарни цени, високото качество на Обувки ZiZi Bu, както и на лоялността към клиентите, продукцията на фирма Булкин се превърна в символ за качество и стабилност.

  През 2011 г. фирмата откри магазин за обувки в центъра на Пловдив.

 


Това рекламно участие се продава! Визията ще бъде променена, според индивидуалните цветове на съответната фирма. Всяка обувна фирма може да се възползва от добрите му позиции в Гугъл, независимо дали е производител, вносител или търговец на обувки.
За повече информация - 0895 42 57 56


ключови думи, на които сайта е на перфектни позиции в Гугъл - обувки пловдив, обувки естествена кожа, ботуши естествена кожа, дамски обувки пловдив, дамски обувки естествена кожа, производител на дамски обувки, обувки естествена кожа и много други, пряко свързани с тематиката на сайта!

Алтернативен адрес на този сайт - Shoes ZiZi Bu


ОБУВКИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА - ДАМСКИ ОБУВКИ ZIZI BU - ОБУВКИ, БОТУШИ, БОТИ, ЧЕХЛИ, САНДАЛИ
Мода - Облекла, обувки, аксесоари - Обувки - обувни фирми, фабрики, заводи и магазини - обувно производство и търговия